• Artisitic_Furniture_1
  • Artisitic_Furniture_2
  • Artisitic_Furniture_3
  • Artisitic_Furniture_4
  • Artisitic_Furniture_4

Artistic Furniture

Arta este o forma de putere. Am crescut si m-am dezvoltat intr-un mediu artistic, langa oameni si profesori cu personalitati fascinante, care m-au desavarsit din punc de vedere personal si profesional.

Sunt un spirit liber, dependenta de umor, de natura, de arta, de fauritorii si de consumatorii de arta, sub toate aspectele ei.

Calatoriile in Europa si America si informatiile asimilate sunt sursa evolutiei mele ca artist, confirmandu-mi faptul ca adaptarea la mediu este un proces continuu necesar pentru victorii pe toate planurile.

Dupa un periplu de experimente profesionale, de-a lungul a 15 ani, cu mute etape si realizari, activitatea mea artistica si de atelier s-a concretizat prin in amenajari si decoratiuni interioare cu toate mijloacele de aplicare si exprimare ale artelor decorative.

SCOLASTIC

— Absolventa al Liceului de Arta Nicolae Tonitza și a Academiei de Arta din Bucuresti, Facultatea de Arte decorative, cu specializare in Arta Ceramicii, la clasa profesorului Costel Badea.
— Membra a Uniunii Artistilor Plastici din Bucuresti Romania.
— Curs de restaurare conservare lemn, certificată de Ministerul Culturii si Cultelor.

PROFESIONAL

— Proprietar de bar Galerie de antichitati, în Romania, si Galerie comerciala de arta, în Italia.
— Organizator și îndrumător de ateliere si cursuri de arta, hobby-art, si proprietar de Atelier de tamplarie artistica.
— Participare la expozitii de grup nationale si internationale, simpozioane de arta, evenimente culturale, cu apariții mass-media.

PERSONAL

Element de supravietuire si vietuire artistica – combinatia dintre realitate si fantezie.
Fantezia fiind alegera din punct de vedere al exprimarii plastice, pe care am redat-o cu predilectie prin desen și pictură.
Spirit de observatie ascutit asupra realitatii cotidiene, asupra oamenilor si a ceea ce ii reprezinta, admiratie pentru marii creatori.