• Furniture_Reconditioning_1
  • Furniture_Reconditioning_2
  • Furniture_Reconditioning_3
  • Furniture_Reconditioning_4
  • Furniture_Reconditioning_5
  • Furniture_Reconditioning_6

Furniture Reconditioning

Reconditionarea reprezinta principalametoda folosita pentru salvarea si ulterior valorificarea pieselor de mobilier vechi. Aceasta operatiune urmareste in primul rand sa redea functionalitatea piesei de mobilier in cauza, lucru obtinut printr-o serie de proceduri de reparatie, realizate in functie de natura problemei (piese dezmembrate, rupturi, bucati lipsa, atacul cariilor etc.).

Reconditionarea este opusa activitatii de restaurare in sensul in care, restaurarea pune accent pe redarea si recuperarea aspectului initial al piesei iar in cadrul reconditionarii, aspectul piesei de mobilier poate fi modificat.

Experienta ne permite sa hotaram daca anumite pies emerita sa fie restaurate sau nu, sau sa luam ca varianta de adoptie reconditionarea si decorarea artistica.

Este o modalitate eficienta de a schmba infatisarea pieselor. La care se adauga un plus de creativitate prin capacitatea Artistului de a transforma obiectul (piesa de mobilier) prin mijloacele specifice Artelor Decorative, intr-un obiect artistic unicat.

Pentru succesul garantat al operatiunii de reconditionare si decorare, este indicat sa apelati la profesionisti, iar acestia va stau la dispozitie prin intermediul ANDAART.

SCOLASTIC

— Absolventa al Liceului de Arta Nicolae Tonitza și a Academiei de Arta din Bucuresti, Facultatea de Arte decorative, cu specializare in Arta Ceramicii, la clasa profesorului Costel Badea.
— Membra a Uniunii Artistilor Plastici din Bucuresti Romania.
— Curs de restaurare conservare lemn, certificată de Ministerul Culturii si Cultelor.

PROFESIONAL

— Proprietar de bar Galerie de antichitati, în Romania, si Galerie comerciala de arta, în Italia.
— Organizator și îndrumător de ateliere si cursuri de arta, hobby-art, si proprietar de Atelier de tamplarie artistica.
— Participare la expozitii de grup nationale si internationale, simpozioane de arta, evenimente culturale, cu apariții mass-media.

PERSONAL

Element de supravietuire si vietuire artistica – combinatia dintre realitate si fantezie.
Fantezia fiind alegera din punct de vedere al exprimarii plastice, pe care am redat-o cu predilectie prin desen și pictură.
Spirit de observatie ascutit asupra realitatii cotidiene, asupra oamenilor si a ceea ce ii reprezinta, admiratie pentru marii creatori.